Nasiona na kiełki – mieszanka wzmacniająca organizm
towar niedostępny
Opis
Kompozycja smakowa inspirowana tradycją Dalekiego Wschodu. Polecana jako dodatek do różnorodnych dań na ciepło, a także w świeżej postaci do kanapek, surówek, sałatek.
Produkcję kiełków najłatwiej prowadzić w słoiku. Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2‐3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu denkiem do góry pod kątem 40‐45°. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie. Po 5‐6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.
Składniki: soczewica, fasola Mung, fasola Adzuki.
Opakowanie jednostkowe: 30g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.