Nasiona na kiełki – soczewica
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Kiełki soczewicy polecane jako dodatek do różnorodnych dań, kanapek, surówek, sałatek.
Produkcję kiełków najłatwiej prowadzić w słoiku. Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2‐3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu denkiem do góry pod kątem 40‐45°.
Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie. Po 4‐5 dniach kiełki są gotowe do spożycia.
Opakowanie jednostkowe: 30g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.