Nasiona na kiełki – słonecznik
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Kiełki słonecznika mają delikatny, orzechowy smak i są bardzo chrupiące. Polecane jako dodatek do różnorodnych dań, kanapek, surówek, sałatek.
Produkcję kiełków najłatwiej prowadzić na kiełkownicy. Nasiona przepłukać kilkakrotnie przegotowaną, letnią wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie spryskiwać kiełkujące nasiona oraz wymieniać wodę w kiełkownicy.
Po 10‐14 dniach kiełki są gotowe do spożycia.
Opakowanie jednostkowe: 40g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.