Nasiona na kiełki – mieszanka pikantna
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Mieszanka nasion na kiełki składająca się z gatunków tworzących pikantną kompozycję smakową.
Kiełki te świetnie nadają się do sporządzania surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.
Produkcję kiełków najłatwiej prowadzić w słoiku. Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2‐3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, denkiem do góry pod kątem 40‐45°. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie. Po 5‐6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.
Składniki: rzodkiew, lucerna, fasola Mung, rzodkiewka, kozieradka.
Opakowanie jednostkowe: 30g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.