Nasiona na kiełki – mieszanka na patelnię
towar niedostępny
Opis
Mieszanka o delikatnym smaku, polecana jako dodatek do różnorodnych dań na ciepło.
Produkcję kiełków najłatwiej prowadzić w słoiku. Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2‐3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu denkiem do góry pod kątem 40‐45°. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.
Po 5‐6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.
Składniki: fasola Mung, soczewica, fasola Adzuki.
Opakowanie jednostkowe: 30g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.